Twitter
Tweet
+36 20 3445 284
vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu

Rólunk

A sok internetes gyerekruha webáruház közül miért válassz éppen minket? A válasz egyszerű:

 

- Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az új márkás gyerekruhákra, amiket nagyon alacsony áron, a bolti árak töredékéért kínálunk.

 

- Nálunk minőségi, márkás angol gyerekruhákat találsz. Van közöttük sok-sok új darab, de a használtak többsége is megkímélt, alig használt állapotban van. Személyesen válogatjuk őket és egyenesen hozzánk érkeznek Angliából. Így garantáljuk az egyenletes minőséget vásárlóinknak.

  

- Mi hosszú távon gondolkodunk és elégedett, visszatérő vásárlókat szeretnénk. Törzsvásárlói pontrendszerünkkel értékes pontokat gyűjthetsz, amit a következő vásárlásaid alkalmával levásárolhatsz.

 

- Webáruházunk a kényelmi vásárláshoz szükséges elemek széles körét kínálja: többféle, például kártyás fizetési mód, a foglalás lehetősége, a futárszolgálattal történő szállítás az otthoni vagy akár más megadott címre.

 

- Nagyon sok időt és energiát fordítunk arra, hogy a ruhák fotói élethűen mutassák be a szebbnél szebb darabokat, és hogy leírásuk pontos és informatív legyen.

 

- Régóta foglalkozunk kereskedelemmel, ezért azt valljuk, hogy mi mindig mindenek felett a vásárlókért vagyunk, a te örömöd a mi örömünk is.

 

 

És hogy mit kínálunk?


- Minőséget alacsony áron

- Hetente megújuló termék választékot

- Törzsvásárlói programunkban engedményeket a ruhák árából

- Kiváló minőségű, tiszta és illatos különlegességeket gyermeke(i)dnek

- Élvezetes és egyszerű vásárlást

- Egyszerű foglalási rendszert

- Vásárlóbarát kiszolgálást és vevőszolgálati ügyintézést.

- Pénz visszafizetési garanciát

- Folyamatosan változó extra akciókat

- Kereskedelmi szakértelmet

És végül, de nem utolsó sorban:
- a használtruha választékunkkal környezettudatos vásárlási lehetőséget, hiszen minden megvásárolt használt ruhával kevesebb új, a környezetünket szennyező ruhadarab fogy.


Kellemes nézelődést és jó vásárlást kívánunk!


Gyűjtsd a pontokat!

 

Ruhasdoboz.hu