Twitter
Tweet
+36 20 3445 284
vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu

Regisztráció

A regisztrációval automatikusan - vásárlás, illetve további nyilatkozat vagy cselekmény nélkül - csatlakozol a Ruhásdoboz törzsvásárlói programhoz. A regisztrációval automatikusan elfogadod a törzsvásárlói program általános részvételi feltételeit. A regisztrációval automatikusan 100 pontot írunk jóvá részedre.

A regisztrációval automatikusan felkerülsz a Ruhásdoboz Hírlevél levelező listájára. Ha a későbbiekben mégsem kívánsz tőlünk Hírlevelet kapni, írj nekünk egy e-mailt a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu címre és mi töröljük regisztrációdat.

A regisztrációval hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Ruhásdoboz Kft adataidat tárolja. Az általad megadott információkat a Ruhásdoboz webáruház üzemeltetője a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, esetleges probléma esetén a veled való kapcsolatfelvételhez valamint írásbeli információ küldésére használja. Az adataidat harmadik félnek előzetes hozzájárulásod nélkül nem adja ki.

A Ruhásdoboz Kft. mint a Ruhásdoboz webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot , hogy a regisztrációt indoklás nélkül elutasítsa vagy egy regisztrált felhasználó fiókját törölje.

 

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd regisztrációdat megszüntetni, akkor írj nekünk a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu e-mail címre és mi minden adatodat töröljük.

 

Megköszönjük, ha 14 éven aluli gyermeke(i)d nevét és születési dátumát is megadod a regisztrációkor, de ez nem kötelező.

 

E-mail cím: *  
Hogyan szólíthatunk? *  
Jelszó: *  
Jelszó újra: *  
Jelszóemlékeztető: * Kérünk, hogy itt olyan szót/számot adj meg, amiről később eszedbe jut a jelszavad!  
Vezetéknév: *  
Keresztnév: *  
1. gyermek neve:  
1. gyermek születési ideje: éééé-hh-nn  
2. gyermek neve:  
2. gyermek születési ideje: éééé-hh-nn  
3. gyermek neve:  
3. gyermek születési ideje: éééé-hh-nn  
4. gyermek neve:  
4. gyermek születési ideje: éééé-hh-nn  
5. gyermek neve:  
5. gyermek születési ideje: éééé-hh-nn