Twitter
Tweet
+36 20 3445 284
vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu

Minőségi kategóriák

 

Webáruházunkban új és használt ruhákat, plüssjátékokat és könyveket árulunk.

 

A termékeket 1-től 5-ig minőségi osztályba soroljuk és a minőségi besorolást a termékeknél feltüntetjük. Mivel a ruhákat többféle forrásból szerezzük be, a ruhák állapotát leginkább a minőségi besorolás - és nem a fogyasztó ár - jelöli.

 

5

Új ruha.Az új ruhák beszerzési forrása sokféle. A többségen papírcímke található, azonban előfordul, hogy egyik-másik ruhán a papírcímkét és/vagy a belső márkajelzést eltávolították. Ennek oka elsősorban a jogosulatlan bolti visszáruk elkerülése. A termékleírásnál minden esetben feltüntetjük, ha a papírcímke, a belső márkajelzés, vagy a belső címke hiányzik vagy hiányos.

 4

 

Alig használt, újszerű ruhák.

 

 3

 

Használt, kissé bolyhos ruhák.

  

 2

 

Erősen használt (nyúlott, kopott, bolyhos) ruhák.

  

 1

 

Hibás (foltos, lyukas, szakadt) ruhák. Sokszor újszerű ruhákon találunk egy-egy hibát, ilyenkor is ide soroljuk a terméket.

 

 

Bár minden terméket többször átvizsgálunk és igyekszünk a lehető legpontosabb leírást adni állapotukról, előfordulhat, hogy egy-egy apróbb hiba elkerüli a figyelmünket.

Kérünk, hogy minden olyan esetben, amikor a terméken a lerásban nem szereplő hibát (folt, lyuk, szakadás) találsz, elérhetőségeink egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot. Minden esetben megpróbáljuk megtalálni a mindenki számára legjobb megoldást.