Twitter
Tweet
+36 20 3445 284
vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu

Foglalás

Webáruházunkban lehetőséged van a neked tetsző darabok átmeneti időre történő foglalására.
Ez a funkció lehetőséget ad arra, hogy ha valamilyen oknál fogva vásárlásodat nem tudod befejezni vagy szeretnél várni egy kis időt azért, hogy a kicsit később felkerülő választékból is tudj válogatni és így egyszerre több ruhát tudj megrendelni és esetlegesen a szállítási költségen spórolni, akkor a kiválasztott termékeket a magad részére lefoglald.


Hasonlóan a végleges rendeléshez, már a foglaláshoz is szükség van a regisztrációdra, ezért arra kérünk, hogy a termékeket csak akkor kezd el a kosaradba pakolni, ha már regisztráltál. A funkció egyszerre több termék esetében is működik, így nyugodtan végignézheted a teljes választékot és kedvedre válogathatsz a foglalás véglegesítése előtt.


Foglalás lépései:

 

1, tedd a terméke(ke)t a kosaradba,


2, a Kosár megtekintése oldalon Megrendelés helyett a Foglalás gombra kattints,


3, a rendszer egy rövid üzenetben tájékoztat, hogy abban az esetben, ha már voltak lefoglalt ruháid, akkor a most lefoglaltak hozzájuk adódnak és a foglalás ideje az első ruha lefoglalásának idejétől kezdődik. Ha foglalni szeretnél, kattints az OK gombra.


4, a termékek kikerülnek a kosaradból és a lefoglalt termékek közé kerülnek,


5, a rendszer automatikus e-mail üzenetben tájékoztat a foglalás megtörténtéről. Ha esetleg nem érkezik regisztrált e-mail címedre visszaigazolás, írj nekünk a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu címre.


A foglalás véglegesítése után törölni már nem tudsz. Ha esetleg mégis probléma merülne fel a foglalásoddal kapcsolatban, akkor kérünk, hogy írj nekünk a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu e-mail címre és töröljük a rendelésedet.


A ruhák az első darab foglalásától számított 14 naptári napon keresztül foglalt státuszban maradnak. A 14. napon azonban minden (nem csak az éppen 14 napja lefoglalt termék) törlődik a kosaradból. Az első ruha lefoglalása utáni 14. nap előtt a rendszer automatikus e-mail üzenetben emlékeztet a foglalásod lejártáról és a megrendelés/fizetés szükségességéről.


6, ha a foglalásodat véglegesíteni szeretnéd, azaz meg szeretnéd rendelni a korábban lefoglalt ruhákat, a Kosár megtekintése oldalon teheted ezt meg. Innentől a megrendeléshez hasonlóan folytathatod a vásárlást.

 

Webáruházunkban a foglalás már a vásárlással egyenértékű, ezért kérünk, hogy csak azokat a ruhákat foglald le, amelyeket tényleg meg szeretnél vásárolni.
Azokat a vásárlóinkat, akik több alkalommal is lefoglalnak ruhákat anélkül, hogy azokat később megvásárolnák, sajnos ki kell zárnunk a webáruházból.

 

A lefoglalt termékek a foglalás után is láthatóak maradnak a terméklista oldalon, illetve részletes leírásuk is megtekinthető. Ha már lefoglalt termék nyerte meg tetszésedet és éppen azt szeretnéd megvásárolni, akkor a termékleírás oldalra kattintva láthatod, hogy mikor jár le a foglalás. Ha azt szeretnéd, hogy értesítést kapj, amikor egy termék foglalása megrendelés hiányában lejárt és a termék újra felszabadult, akkor a termékoldalon megadhatod e-mail címedet, amire a termék felszabadulásának pillanatában a rendszer automatikus e-mailt küld. Ezt az e-mailt mindenki megkapja, aki feliratkozott az értesítőre. A terméket a legelőször lefoglaló/megrendelő vásárló kapja meg.