Twitter
Tweet
+36 20 3445 284
vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu

A fizetési módot a vásárlás végén választhatod ki.

A megvásárolt termékekért háromféle módon fizethetsz: banki átutalással, utánvéttel és bankkártyával.

 


Banki átutalás:

Banki átutalás választása esetén a rendszer elkéri azt a számlaszámot, amiről az utalást indítani fogod. Ez számunkra segíti a rendelések beazonosítását. 

 

A számla végösszegét az alábbi bankszámlára kérjük utalni:


CIB Bank:  10701441-49992100-51100005


Számla tulajdonos:   Kolibri Visual Kft.

 

Kérünk, hogy utaláskor minden esetben tüntesd fel a tranzakció számát vagy a nevedet a közlemény rovatban, így könnyebben beazonosítjuk rendelésedet és gyorsabban el tudjuk juttatni hozzád a kiválasztott ruhákat. 

 

Ügyelj arra, hogy az általad átutalt összeg a számla végösszege legyen, tehát tartalmazza a szállítási díjat is!
Utalás esetén a számla végösszegének a rendelés leadásától számítva 7 naptári napon belül meg kell érkeznie az alábbi bankszámlaszámra, különben töröljük a rendelést.

 

 

Utánvéttel történő fizetés:

Ebben az esetben a számla végösszegét a futárnak kell kifizetned.

Az utánvét választása külön költséget jelent, díja 300 Ft / csomag. Ha 15 ezer forint felett vásárolsz, a szállítás mellett az utánvét is ingyenes!

 

Az utánvétes fizetés választása esetén az utánvét díját a rendszer automatikusan hozzáadja az általad vásárolt termékek árának összegéhez és a szállítási díjhoz, ezt a végösszeget kell kifizetned a csomag átvételekor.

 


Bankkártyával történő fizetés:

Webáruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre. A következő kártya típusokkal fizethetsz:

 kartyalogok_50px.gif

Azért, hogy vásárlásod még kényelmesebb legyen, a bankkártyás fizetéshez kapcsolódóan semmilyen extra költséggel nem terhelünk meg.

A bankkártyás fizetés gyors, egyszerű és biztonságos.

cib_logo_30px.gif

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Ruhasdoboz.hu webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Ruhasboz.hu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a webáruház oldala tájékoztat. A kártyás fizetéshez internet böngésző programodnak támogatnia kell az SSL titkosítást.
A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon.

A bankkártyás fizetésről szóló további információkért kérünk, hogy olvasd el a CIB Bank részletes tájékoztatóját:

 

A CIB Bank bankkártyás fizetésről szóló részletes tájékoztatója:


Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Ruhasdoboz.hu webáruházban!
Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.


Mire figyeljen a vásárláskor?
• Olvassa el webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
• Tanulmányozza át a webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
• Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
• Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
• Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
• Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

 

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

 

Elfogadott kártyák
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.


Fizetés lépései
1. Ön a Ruhasdoboz.hu webáruház oldalán választja ki az terméket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4. A fizetést követően Ön visszatér a Ruhasdoboz.hu webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.


A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően - ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

 

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Ruhasdoboz.hu webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back" vagy a „Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

FONTOS: Ha "Vissza/Back" vagy"Frissítés/Refresh" gombra kattintva visszalépsz a webáruházba, akkor a fizetés sikertelennek minősül ÉS a kiválasztott termékek kikerülnek a kosaradból. A terméklistában újra megtalálod őket és kb. 30 perc elteltével - ha mégis szeretnéd megvásárolni őket - újra elérhetőek és kosárba tehetőek lesznek.

 

Az internetes kártyás vásárlással kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket és a válaszokat itt olvashatod.